shampoo ice cold box

Hair & Brains - Ice Cold

Vi har tagit fram ett schampo som kan säljas av personer i eller nära hemlöshet. I ett samhälle där enklare arbeten blir färre och färre är det bra att ta fram enklare jobb. Målet är att hemlösa kan introduceras i arbetslivet där de själva hjälper sig med självhjälp. Mynt och sedlar omsätts inte i samma utsträckning och här blir de hemlösa digitalt exkluderade från samhället.

Vill du vara med och sälja denna produkt kan du kontakta oss.

Hur ser processen ut?
Produkten köps av en privatperson eller ett företag i vår webbshop som sedan skänks till en hemlös genom en välgörenhetsorganisation. Den nya produkten schampot, Hair & Brains Ice Cold, säljs av en hemlös eller via webbshop till konsumenten som använder produkten. Intäkter från försäljningen går edera direkt till den hemlöse eller genom en hjälporganisation. Under slutet av 2021 gjorde vi donationer till Sveriges Stadsmissioner.

Men vad kan vi göra för att hjälpa hemlösa från andra EU-länder?
Naturligtvis, dessa människor ska vara i deras hemländer och stötta sina barns skolgång. Om man istället distribuerar pengar direkt till medborgarnas armband/ringar eller telefoner kan EU-stödet effektiviseras. En logisk metod vore att göra dagliga utbetalningar till brukare och på så sätt kan en budget hållas och begränsas till mat.